Een website laten maken die past bij jouw doelen.

Dat kan alleen door goed naar jou te luisteren. Zo leren wij je namelijk kennen. Want alleen zo kunnen we een winstgevende website maken die echt op jouw doelgroep gericht is. Want wie kent jouw bedrijf nu beter dan jijzelf? 

Wij maken websites die gericht zijn op conversie door middel van uitstraling en gerichte call 2 actions.

Het is belangrijk dat de bezoekers bij het aankomen op de website direct “voelen” wat jij te bieden hebt. Of je nu een webshop wilt, een restaurant website nodig hebt met een reserveringssysteem of dat je een dienst aanbiedt. Wij zorgen ervoor dat jouw bezoeker aan de hand genomen wordt en door je website geleid wordt. Belangrijk is dat de klant daarbij subtiel geprikkeld wordt tot het overgaan tot aankoop of bijvoorbeeld het achterlaten van een email adres. Oftewel, dat de klanten ook daadwerkelijk overgaan tot actie.

Onze werkwijze

Kennismakingsgesprek:
Tijdens de kennismaking bespreken we je wensen met je nieuwe website. Wat zijn je zakelijke doelstellingen? Wat is je visie? Wat is je stijl? Wat vind je mooi? Heb je al een website maar bevalt deze niet (meer)? Wat is dan je frustratie met je huidige site en wat vind je er goed/slecht aan?

Aanleveren:
Je levert alle materialen aan die je hebt; voorbeeld websites die je mooi vindt, teksten, afbeeldingen, CV, social media links, contactgegevens etc. Ondertussen gaan wij ons inlezen in jouw vakgebied, kijken wat anderen doen en een plan maken voor de beste resultaten.

Ontwikkeling:
Wij gaan keihard aan de slag met jouw website. Vervolgens volgen er feedback rondes, waarna we het design optimaliseren naar aanleiding van de feedback die we van je krijgen.

Oplevering:
Nu kun je zelf je website bijhouden of bloggen. In principe heb je ons niet meer nodig… echter vinden wij het erg leuk om betrokken te blijven bij onze klanten. Bij de een zijn dat het maken van seizoensgebonden afbeeldingen, bij de ander is dat een facebook promotie of briefpapier. En soms, doen we gewoon een kopje koffie om bij te kletsen.

Een greep uit ons webdesign portfolio

Recensies

Tess does her work like no one! She is a smart thinker: she connected immediately to my ideas, presented her suggestions one or two days after and she made my website exactly how I would like it to be. She arranged all the details so the transition was easy between the last website and the new one, she is always available to help further! My clients are very happy with the changes and I couldn’t be happier! Thank you!

Diana Bezugo

Hi allemaal, Tess heeft voor mij zowel mijn website als mijn huisstijl gemaakt in 1 woord geweldig!!! Ongelofelijk hoe Tess mij aanvoelt en dat zonder wij elkaar live gezien hebben, telefonisch was er meteen een klik! Ik heb haar de vrije hand gegeven en dat met een super resultaat ze heeft enorm veel geduld en denkt op alle vlakke mee met haar creativiteit en inspiratie is mijn website en huisstijl helemaal naar mijn zin!! Bedankt Tess

Bea Rockx

Tess heeft mijn 3 webshops gerestyled. Twee consumenten shops en één retailshop. Ik heb haar de vrije hand gegeven en ze kwam met goeie ideeën. Tess is creatief en denkt mee. Ze is flexibel en daarnaast ook nog snel. Een korte lijn vind ik erg belangrijk. Kortom…..zeer tevreden.

Sjaak v/d Blom

Ik heb samen met Tess een aantal websites gemaakt. Ze nam veel werk uit mijn handen en ik het resultaat mag er wezen! (mijnstupps.nl) Niet alleen zorgde ze ervoor dat mijn mijn flash website een volledige html5 website werd maar doordat ze een paar aanpassingen doorvoerde werd mijn omzet ook nog eens verhoogd. Tess is een fijn persoon om mee samen te werken. Ze is heel ijverig, denkt mee en houdt heel goed rekening met je wensen. Dit is zeker niet ons laatste project samen. Thanks Tess!

Mark Mungroop

Laten we samenwerken!

Laten we samen jouw potentiële klanten zien waar je bedrijf voor staat. Een professionele website, webshop en/of stijlvol logo kunnen net het verschil maken. We helpen jou graag.

Onze opdrachtgevers