Een website laten maken die verkoopt én past bij jouw doelen.

Dat kan alleen door goed naar jou te luisteren. Zo leren wij je namelijk kennen. Want alleen zo kunnen we een winstgevende website maken die echt op jouw doelgroep gericht is. Want wie kent jouw bedrijf nu beter dan jijzelf? 

Wij maken websites die gericht zijn op conversie door middel van uitstraling en gerichte call 2 actions.

Het is belangrijk dat de bezoekers bij het aankomen op de website direct “voelen” wat jij te bieden hebt. Of je nu een webshop wilt, een restaurant website nodig hebt met een reserveringssysteem of dat je een dienst aanbiedt. Wij zorgen ervoor dat jouw bezoeker aan de hand genomen wordt en door je website geleid wordt. Belangrijk is dat de klant daarbij subtiel geprikkeld wordt tot het overgaan tot aankoop of bijvoorbeeld het achterlaten van een email adres. Oftewel, dat de klanten ook daadwerkelijk overgaan tot actie.

Wat zijn jouw doelen
voor je nieuwe website?

Het is belangrijk om van tevoren je doelen duidelijk te hebben. Vanuit hier kunnen we met gericht design en call 2 actions jouw doelen in je website verwerken.

  • Je wilt een nieuwe doelgroep bereiken maar je oude doelgroep niet afschrikken.
  • Je wilt dat je bestaande bezoekers vaker contact opnemen.
  • Je wilt producten of diensten verkopen op je site.
  • Je wilt beter worden gevonden door klanten in je regio.
  • Je wilt bezoekers beter informeren, zodat ze minder mailen en bellen. Dit om tijd te besparen of een hogere klanttevredenheid te bieden.
  • Je wilt nieuwe werknemers aantrekken.
  • Je wilt dat je klanten online kunnen boeken
  • Je wilt dat je klanten online kunnen reserveren 

Werkwijze

Kennismaking

Tijdens de kennismaking bespreken we je wensen met je nieuwe website. Wat zijn je zakelijke doelstellingen? Wat is je visie? Wat is je stijl? Wat vind je mooi? Heb je al een website maar bevalt deze niet (meer)? Wat is dan je frustratie met je huidige site en wat vind je er goed/slecht aan?

Aanleveren

Je levert alle materialen aan die je hebt; voorbeeld websites die je mooi vindt, teksten, afbeeldingen, CV, social media links, contactgegevens etc. Ondertussen gaan wij ons inlezen in jouw vakgebied, kijken wat anderen doen en een plan maken voor de beste resultaten.

Ontwikkeling

Wij gaan keihard aan de slag met jouw website. Vervolgens volgen er feedback rondes, waarna we het design optimaliseren naar aanleiding van de feedback die we van je krijgen.

Oplevering

Nu kun je zelf je website bijhouden of bloggen. In principe heb je ons niet meer nodig… echter vinden wij het erg leuk om betrokken te blijven bij onze klanten. Bij de een zijn dat het maken van seizoensgebonden afbeeldingen, bij de ander is dat een facebook promotie of briefpapier. En soms, doen we gewoon een kopje koffie om bij te kletsen.

Een greep uit ons webdesign portfolio

Wat onze klanten zeggen

Gastenboek

Tarieven

Onepage website
1500 *vanaf prijs ex btw
Onepage website
Inclusief unieke huisstijl
WORDPRESS
Zelf aan te passen
Binnen 21 dagen online!
Wordpress Website
ACTIE
2100 *vanaf prijs ex btw
Uitgebreide website
WORDPRESS
Mogelijkheid tot woocommerce
Zelf aan te passen
Binnen 21 dagen online!
Webshop (Woocommerce)
2500 *vanaf prijs ex btw
Uitgebreide webshop
WOOCOMMERCE
Zelf aan te passen
Binnen 21 dagen online!

Onze opdrachtgevers