Een visitekaartje dat écht indruk achterlaat.
Snel, persoonlijk en betaalbaar.

Een ondergesneeuwd kindje in deze digitale tijd is het visitekaartje. Maar je bent nergens zo oprecht en enthousiast aan het vertellen over je bedrijf als op sociale momenten waarop je niet aan het werk bent!

Een goed visitekaartje geeft direct een snelle indruk van je bedrijf. En een slecht visitekaartje… ja dat zegt natuurlijk ook veel.

Wij ontwerpen strakke visitekaartjes volledig op maat en passend bij je bedrijf. We zijn gespecialiseerd in vormgeving en uitstraling. Laat ons je kaartje maken en jouw visitekaartjes worden letterlijk je “visitekaartje”. Op een dag komt deze potentiële klant namelijk jouw kaartje tegen en denkt dan terug aan dat leuke gesprek. De kans is groot dat hij daarna voor altijd jou gelinkt heeft aan jouw product of dienst! Gebruikt hij het niet voor zichzelf, dan is de kans ook groot dat hij je aan zal raden bij vrienden en familie.

sliderrevolution1
Wij werken vanuit oprechte
passie voor design

Wij houden van designen en duiken graag jouw vakgebied in om echt te begrijpen wat jouw klanten willen. Wat wij nog leuker vinden dan designen zijn onze tevreden klanten. Onze jarenlange ervaring heeft ons sneller en professioneler gemaakt maar de persoonlijke aandacht is er niet minder op geworden. Wij gaan door totdat jij tevreden bent tegen een eerlijke prijs. Lees vooral eens de ervaringen van andere klanten door en bel ons dan eens voor een kopje koffie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Werkwijze

Kennismaking

Tijdens de kennismaking bespreken we je wensen met je nieuwe website. Wat zijn je zakelijke doelstellingen? Wat is je visie? Wat is je stijl? Wat vind je mooi? Heb je al een website maar bevalt deze niet (meer)? Wat is dan je frustratie met je huidige site en wat vind je er goed/slecht aan?

Aanleveren

Je levert alle materialen aan die je hebt; voorbeeld websites die je mooi vindt, teksten, afbeeldingen, CV, social media links, contactgegevens etc. Ondertussen gaan wij ons inlezen in jouw vakgebied, kijken wat anderen doen en een plan maken voor de beste resultaten.

Ontwikkeling

Wij gaan keihard aan de slag met jouw website. Vervolgens volgen er feedback rondes, waarna we het design optimaliseren naar aanleiding van de feedback die we van je krijgen.

Oplevering

Nu kun je zelf je website bijhouden of bloggen. In principe heb je ons niet meer nodig… echter vinden wij het erg leuk om betrokken te blijven bij onze klanten. Bij de een zijn dat het maken van seizoensgebonden afbeeldingen, bij de ander is dat een facebook promotie of briefpapier. En soms, doen we gewoon een kopje koffie om bij te kletsen.

Een greep uit ons visitekaartjes portfolio

Wat onze klanten zeggen

Gastenboek

Onze opdrachtgevers