Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Designmeisjes
Average rating:  
 20 reviews
by Diana Bezugo on Designmeisjes

Tess does her work like no one! She is a smart thinker: she connected immediately to my ideas, presented her suggestions one or two days after and she made my website exactly how I would like it to be. She arranged all the details so the transition was easy between the last website and the new one, she is always available to help further! My clients are very happy with the changes and I couldn't be happier! Thank you!

by Martin on Designmeisjes

Mijn ervaring met Tess is zeer positief! Onze nieuwe website is erg mooi geworden. Bedankt!

by Mary Tak on Designmeisjes

Na een geruime periode waarin we ons product hebben ontwikkeld en getest wilden we een professionele webshop starten. Na zoeken kwamen we uit bij shoppagina. Dit zou zelf volledig zijn op te zetten. Na 2 weken het bekeken te hebben werd al snel duidelijk: hier hebben we een echte professional bij nodig. Ons werd By Tess aangeraden. Na contact met Tess was het meteen duidelijk. Zij weet van de hoed en de rand. Wij hadden een goed idee van wat we wilden. Tess wist dit op een fantastische manier te vertalen naar het concreet maken van de webshop. De communicatie verliep altijd zeer positief. Tess wist haar creativiteit in te zetten en gaf de nodige adviezen. Door de continue afstemming is de webshop geworden zoals we dit hadden voorgesteld. Wij kunnen dan ook iedereen aanraden die een shoppagina webshop wil starten By Tess in te schakelen. De snelheid, creativiteit, de heldere communicatie, het openstaan voor ideeën en het zelf geven van adviezen zorgen voor het snel up&running zijn van je webshop. Het heeft nu de professionele uitstraling die recht doet aan ons product. Nogmaals namens ons dank voor het uitstekende vakwerk Tess. www.pianolegger.nl Vriendelijke groet, Mary

by Cyrus Truijens on Designmeisjes

Fijne samenwerking en een goed resultaat. Dankzij de duidelijke webshop verkopen wij nu meer Beursstands en Presentatiekasten. wij gaan dan ook zeker nog een website maken met Tess voor onze Mobiele vloerensysteem. #beursstand #presentatiekast #expovloer

by Anna Bootsma on Designmeisjes

Super blij ben ik met de webshop die Tess voor mij gemaakt heeft 🙂 Ik had zelf een vaag ideetje, en Tess heeft alles helemaal voor mij uitgewerkt. Ze reageert altijd snel, en denkt met je mee. Zeker een aanrader!

by Cindy Visser on Designmeisjes

Creatief-artistiek, goed luisterend en pro-actief-out of the box. Een aantal steekwoorden om de werkwijze van Tess te beschrijven, wat een topper! Tess heeft voor Ibiza-Rebel een webshop gemaakt + logo, waarbij sterk de wens was deze te laten opvallen. En, dat is gelukt! We vallen op in de menigte van webshops, anders dan anderen. Super! We zijn blij dat er goed is geluisterd naar onze wensen en, dat de webshop pas af was, wanneer wij tevreden waren. En dat zijn we! Ibiza-Rebel.nl Dank je Tess!

by Kim de Vreugd on Designmeisjes

Tess super bedankt voor het maken van onze website, wij zijn er nog steeds zo blij mee precies de uitstraling die wij graag wilde . Binnenkort mag je weer een nieuwe maken voor ons . Super prettig om met je te werken

by Dennis on Designmeisjes

Tess heeft voor ons een mooie website/shop gemaakt. Ik had de wens om met ons product "Nuru Massage Gel" de consument en de retailer te kunnen benaderen. Tess is aan de slag gegaan en hiermee hebben wij een mooi eind resultaat bereikt. Wij gebruiken onze webshop nu erg veel voor de Wholesale d.m.v. kortingscode's en dit werkt echt prima. Ik ben zeer tevreden en de snelheid, afspraken maken lopen erg goed. Tess, bedankt en tot ziens.

by Nicole on Designmeisjes

Tess is een kanjer! We hebben via de mail contact gehad en dit verliep altijd soepeltjes. Reageerde snel en begreep wat ik bedoelde. Ik raad Tess zeker aan. Ik ben erg blij met haar!

by Bobotuli on Designmeisjes

Tess heeft ons zeer prettig en professioneel meegenomen in het ontwerpen en bouwen van een webshop. Ze begreep zeer snel waar we heen wilden, dacht veel mee, kwam met ideeën en leuke voorbeelden. Kortom, resultaat en prettig samenwerken. Wij zijn zeer tevreden met haar werk, www.bobotuli.nl. en zullen haar ook in de toekomst blijven inschakelen.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»