Een professioneel bedrijfslogo of complete huisstijl

Op zoek naar een professioneel en betaalbaar bedrijfslogo? Of wil je misschien wel een complete huisstijl? Het maakt niet uit of je nu je huidige logo wilt laten herontwerpen of digitaliseren of dat je een compleet nieuw logo wilt. 

Een goed logo bedenken? Hier komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Een goed logo is herkenbaar, maakt indruk en laat zien waar het over gaat. Een goed logo is professioneel met de juiste kleuren, lijnen en lettertypes.

Bij Designmeisjes ben je aan het juiste adres. Wij denken graag mee, want een logo ontwerpen is stap één van jouw online visitekaartje. Wij kijken met technische achtergrond maar met een creatieve blik naar jouw bedrijf en zullen hiermee jouw visie verwerken in een herkenbaar logo.

photo-1507919909716-c8262e491cde
Samenwerken met de 
Designmeisjes

Wij werken al sinds 2012 samen met alle takken van het bedrijfsleven. Van alle facetten van het MKB tot grote organisaties als Greenpeace en de Universiteiten van Amsterdam.

Onze klanten zijn vooral te spreken over de persoonlijke aanpak, het meedenken en de flexibiliteit die wij vanuit liefde voor ons vak bieden. Bent je tevreden en ben je klaar voor het grote werk? Dan bieden wij ook andere diensten zoals visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en websites. Wil je direct meerdere diensten afnemen dan maken wij uiteraard een mooi prijsje voor je. Zo heb je 1 contactpersoon die weet waar jouw bedrijf voor staat, voelt wat je uit moet stralen en zo kunnen we snel doorpakken naar een mooie nieuwe huisstijl.

Werkwijze

Kennismaking

Tijdens de kennismaking bespreken we je wensen voor je nieuwe logo. Wat zijn je zakelijke doelstellingen? Wat is je visie? Wat is je stijl? Wat vind je mooi? Heb je al een logo maar bevalt deze niet (meer)? Wat is dan je frustratie met je huidige site en wat vind je er goed/slecht aan?

Aanleveren

Je levert alle materialen aan die je hebt; voorbeeld logo’s die je mooi vindt, teksten, afbeeldingen en eventuele icons. Ondertussen gaan wij ons inlezen in jouw vakgebied, kijken wat anderen doen en een plan maken voor de beste resultaten.

Ontwikkeling

Wij leveren 1 week na aanlevering drie opzetjes voor je logo toe. Soms ook eerder maar wij zullen je nooit laten wachten. Vervolgens volgen er 2 feedback rondes, waarna we het design optimaliseren naar aanleiding van de feedback die we van je krijgen.

Een greep uit ons logo portfolio

Wat onze klanten zeggen

Gastenboek